.

Dagarna går sakta men framåt. 4 dagar kvar till beräknat datum. 4 dagar kvar sen går jag in i vecka 41 om hon inte behagat komma. 
Hade verkligen hoppats på att hon skulle vart ute hos oss nu. Imorse vaknade vi av att Robin fick ett sms av sin kusin, hon fick en son sent igår. Hon va beräknad i augusti. Skit kul för hennes skull men fan vad bitter jag känner mig. Speciellt eftersom vi är beräknad före henne.. SUCK.
Tur att allting gick bra trots att han kom en månad för tidigt. Men jag är bitter. Robin säger att han känner på sig att hon kommer snart. Det går inte in alls, jag har typ stängt av lite nu och det är ganska skönt ibland. Vill inte ha några besök eller så vill bara åka och föda barn nuuuuuuuuuuuuu. Det här har verkligen inte vart en dans på rosor, fyfan för att vara gravid. Har aldrig gillat det. Känt mig ful och äcklig hela tiden så ska bli skönt att få ut henne. Belöningen. 
 
snälla snälla snälla kom nu då..
0 kommentarer

värdelöst

Var en väldigt bra dag i söndags. Är så tacksam! Somnade som en stock och var så himla nöjd.
 
Dock hade jag hoppats på att min energi hade fyllts på för ett tag framöver, men den är densamma. Är trött grinig och gnällig. Fått ondare och vill helst bara ligga ner hela tiden. Tänker hela tiden att jag ska ta mig ut på en promenad men det blir aldrig av, såklart.
Men nu är iallafall Robin ledig så jag har någon att prata med om dagarna, skönt. Synd om honom dock att jag inte orkar göra något. Bara inväntar att förlossningen ska kicka igång! Tar sån jävla tid allting, ingenting händer och det är så jäkla frustrerande. På nätterna kan jag ibland vakna av att jag har som stark mensvärk men det avtar alltid. Varje gång hoppas jag att jag ska få väcka Robin och säga att det är dags. Blä.
Märker att jag inte äter lika mycket längre hungern har trappats ner. Och tydlugen vanligt nu och man kan även gå ner i vikt. Skönt att inte vara hungrig 24h om dygnet.

har en väldigt duktig sambo som putsat alla fönster. Dom som bodde här innan har nog aldrig gjort det för man får inte ens bort allt skit.

Nu sova. Eller laga mat.
0 kommentarer

begär

har sånt stort vill ha begär. Klickar runt på div sidor och är hela tiden påväg att klicka hem kläder till lillan.
Fått för mig att vi behöver ha mer bodys, mer flickiga bodys. Söta ljusrosa med lite spets. Man blir galen när man inte har något att göra om dagarna.
Försöker iallafall hålla mig tills hon kommer, och handla lite då istället. Men finns så jävla mycket jag vill att hon ska haa.. typ nu.
Har även fastnat för leggings med lite volanger på rumåan. Skit gulligt. Men varje gång jag tänkt köpa de så har alla små strl vart slut, såklart. Bajs.
Vill bara shoppa shoppa shoppa.
0 kommentarer