Livet

Ibland kan jag skämmas över hur mycket jag gnäller över saker. Idag är en sån dag jag skäms! 
Har vart så irriterad över att saker jag vill köpa inte finns eller inte går att köps just precis nu, att jag måste vänta. Gnällig för jag har ont osv. 
 
Jag är fruktansvärt tacksam för alla saker jag faktiskt har. Min sambo och blivande pappa till lillan, vad hade jag gjort utan honom? Han som får mig glad och känna mig trygg. vänner och familj. En frisk bebis i magen som snart tittar ut. Livet är underbart och vilka vändningar det kan ta. 
Hade aldrig kunnat gissa för ett år sedan att vi skulle vänta på en bebis nu. Så nära mål! 
Jag är evigt tacksam för alla ting jag har här i livet, att jag fått chansen till uppleva detta. Fantastiskt. 
 
Har fått något ryck idag och rensat allt i gästrummet / systersonens rum. Fatätas en säng och lite hyllor osv. men sängen ska köpas in nästa vecka, sen ko,,er allt lite på om pö. Måla om ska vi göra också, vitt såklart haha. 
längtar tills robin har semester så vi kan börja pyssla mer hemma. Ska målas om i hallen uppe och nere, samt våran sovrum. När ork och tid finns.
vi har sagt att vi sks försöka gå på bio någon kväll, men har bestämt mig för att ta det sen när hon är ute. Kan inte sitta still så länge pga att jag måste springa och kissa Och sen gör de tyvärr ont att sitta för länge. 
Men sen så, då ska vi se jurassic park om dem fortfarande går. 
 
V 37 nu och börjat få mer sammandragningar nu, och magen känns de som har sjunkit ytterligare. Undra om man vågar hoppas på att hon kommer snart? ❤️
 
0 kommentarer

Jobbigt

har haft en känsla hela helgen att det nog inte dröjer så länge tills allt sätter igång. Magen har typ sjunkit lite och känner mig tyngre och lite tryck nerÅt. Jobbigare att sova magen blir spänd till och från. 
hoppas hoppas jag slipper gå såhär i fyra veckor till.. hoppas det bara är två veckor kvar. 
så Jobbigt att man inte kan veta exakt dag, man bara väntar och väntar. 
Är en hel del jag inte hade någon aning om som kan hända när man 
är gravid. Som en svullen punani tillex. nu vet jag hur folk med bullfiffi känner ha Ha.  Äckliga flytningar, tycker det e sååååå vidrigt alltså. Känner sig typ skitig hela tiden. Att man svettas floder och att svetten luktar mycket värre, återigen känner sig skitig. Men jag är iallafall jävligt glad att jag sluppit hemorojder! Tydligen vanligt. Så är väl bara hålla tummarna att jag inte får knölar i arslet, vore ju pricken över i . 
Tips från bm är att sova när jag känner mig trött, kämpa inte för att vara vaken. kropprm belöver mycket sömn och vila nu. Så jag sover ett par ggr om dagen, skit tråkigt. 
 
två veckor sen ska du vara ute.
0 kommentarer

Midsommarafton

har sovit som en klubbad säl mitt på dagarna hela veckan. Går upp rätt tidigt men sen somnar jag om vid 10 och sover ett flertal timmar. Antagligen för att Jag inte sover ordentligt på nätterna och för det e jäkligt tungt för huvud och kropp just nu.
 
idag var vi till min kompis och åt midsommarlunch. Super gott allting men fick så jävla jävla ont i magen och den vart stenhård. Förmodligen något med väldigt mycket laktos i, ångrade mig lite att jag inte tog med egen lunch endå. Har fortfarande djävulskt ont i magen, kan inte gå på toa heller så får hoppas de kommer ut imorgon. 
jätte jobbigt det där, speciellt när man inte är hemma, man har liksom inte koll på allting man stopper i sig. Trodde det skulle vara laktosfritt där men icke. Hursomhelst, maten var skit god vågade dock  inte ta mer så blev inte mätt, måste börja var a mer noga även när jag inte är hemma vad som är i maten. Är inte alls roligt eller bra för kroppen näe man reagerar såhär.
efter lunchen och lite häng drog vi vidare till Robins föräldrar vrålhungrig och där grillade vi, vart grillspett som man fick välja vad man ville ha på. Både kött och grönsaker,näven där super god mat!! Lite kubbspel körde vi hos dom också. Sen jordgubbar och glass, mums. Så mätt har jag inte vart på länge. Dock inte så klokt att proppa i sig en massa mat när Man har så ont men what to do.
 
Ligger och masserar min stackars onda mage, ska försöka sova nu.
länhtar till nästa midsommar då jag också kommer kunna ta ett glas vin!
0 kommentarer