Svullet

svullna och ömma fötter. fruktansvärt jobbigt. Har ganska ont i bäckenet med, så ska ägna resten av kvällen i sängen/soffan. 
Vi har snurrat runt på Gränby och robin har köpt en massa fint till lilla I. Så roligt att se när han går runt och tittar och väljer massa gulliga plagg. Nu har vå några få i strl 50 och sen mera i strl 56. Framöver blir det bara större strl för kommer nog inte hinna använda allt annars, fast får vi en liten bebis så kommer vi behöva mer i 50. Har hört att 50/56 är det som oftast behövs första veckorna. Får hoppas att allt hinner användas,vore så tråkigt annars.
 
idag är en mindre bra dag då kroppen inte alls verkar vara på topp. Surt men imorgon kanske det känns bättre.
 
igår var min bästa vän över en stund, vi åt pizza och surrade lite. Kändes så roligt att träffa henne och gick och la mig nöjd igår.
hon ska även vara gudmor till min dotter! Känns häftigt, hon kommer bli världens bästa gudmor det är jag övertygad om. Jag och Robin har kommit överens om att gudföräldrarns ska få varsitt smycke av oss, som ett fint minne man kan bära med sig och inte "bara en tråkig bibel" som gudföräldrarna brukar få, jag vill att dom ska få något mer personligt också.
 
 
Food time.
 
1 kommentar

envis

Precis kommit hem efter ett par timmar i stan som resulterat i ömma och svullna fötter. Besöket hos barnmorskan gick jätte bra, hon är så snäll och lätt att prata med. Blodprov, blodtryck, mäta magen 22cm om jag minns rätt, och lyssnade på hjärtat, allting var super bra och jag ligger perfekt i kurvan enligt henne, skönt! Hon sa att den lilla där inne är väldigt envis, så fort vi hittade och kunde lyssna på hjärtat så snurrade hon runt och vände på sig, men fick lyssna en liten stund iallafall så det var roligt. Min lillasyster tyckte allt var spännande och nu längtar hon tills hon ska starta familj ännu mera. Blir nog en väldigt livlig bebis och inom några dagar kommer du säkert få rejäla sparkar sa hon också, så bara vänta och se.
Fick även mitt moderskapsintyg så jag kan skicka in till försäkringskassan. Två broshyrer där jag kan läsa mer om gravidbälte, eftersom jag börjat få ont i höfter och ljumskarna. Så när/om det blir värre ska jag klicka hem ett sådant, va inte så dyrt som jag trodde så känns skönt.
Fick med mig två saker till lillan, en liten klänning och en sparkdräkt tror jag man säger, somriga båda två. Funkr att ha tröja/body under om det skulle vara kallare dagar när hon kommer ha dom. Köpte strl 56 så kanske blir lite stort, det vet vi inte fören hon är här. Hoppas hon inte blir för stor bara, för min egen skulle he hee..
0 kommentarer

Hjärtat

Våran lilla tjej i magen har börjat sparka ordentligt nu, märkte igår när jag vaknade att det kändes ordentligt på mage. Och syntes väldigt tydligt! Tyvärr fick jag bara med en liten en på film men det gör inget. känns helt fantastiskt. Blir alldeles varm i kroppen när jag lägger handen på magen och känner sparkarna. Tänk att mitt barn är där inne, hon kan höra oss, känna när vi tar på magen. Svårt att greppa. Nu känns allting mera verkligt, mitt hjärta vi längtar så mycket. hålla dig för allra första gången, känna din doft, hålla dina små händer, pussa dig på pannan, stryka dig på kinden, se ditt första leende. sömnlösa nätter ovh bajsblöjor längtar jag dock inte till men de får jag härda ut he he.
 
Livet är bra, helt fantastiskt. För det mesta.
0 kommentarer