Förberedelser.

har packat BB väskan nu, till lillan. Inte till mig eller robin, är lite jag måste köpa innan jag kan säga att den är färdig.
det blev ett par outfits, tänker bäst att ta med för mycket än för lite. Min syster vart kvar på BB med sin son i en vecka efter förlossningen, för att han var tvungen att sola. Så kan vara skönt att inte känna oss stressade Om de nu skulle vara så att hon måste vara kvar av någon anledning. 
Känner mig peppad på att föda barn. Bur coolt är det inte egentligen. Man ska trycka ut sin unge genom fiffin. Helt galet. Hoppas det blir en för,oss ing utan komplikationer, att hon ligger fel eller att jag måste göra ks. 
Hoppas även att jag slipper komplikationer efter förlossningen. vore jobbigt när det enda man vill fokusera på är den lilla människan som precis förändrat allt. 
Längtar så jag spricker. Tänker bara på henne hela tiden nu, märker att jag dagdrömmer väldigt mycket då robin kan prata med mig men jag är inne i en bubbla och märker inget, men dt är vanligt tydligen. Förberedelser.
 
var så roligt härom kvällen när vi låg i soffan. Sa till robin att kolla på magen, och han sare även handen på magen. och sa flera gånger oh shit jävlar vad hon sparkar, samma sak n
r vi skulle sova. Han lägger handen på magen och pratar lite, sen vart han i chock när hon började härja igen och han kände hennes fot dras mot hans hand. Jag känner det hela tiden men för honom var det faktiskt första gången.  så han tyckte nog att det var lite creepy först Då han inte trodde man kunde känna så tydligt. 
Han säger hela tiden att han längtar. Är otålig precis som jag.
 
hoppas hon kommer om 5-6 veckor. Lan inte vänta längre.
 
har klickat hem väggdekor till hennes rum istället för att måla Nåt, oooorkar inte.. Det blev iallafall rosa 3D fjärilar. Så får se hur det går när jag ska få upp skiten så att det ser fint ut. Antingen blir det as bra eller så går det åt helvete och kastar skitEn. 
beställde även hem ett hårband med rosett i ljusrosa, inte fläskigt som vissa har utan enkelt. Ska ta med till BB hahah... Herregud. 
 
 
 
0 kommentarer

sjukskriven

Gick bra hos läkaren, eller jag fick det resultat som jag hoppats på. Är numer sjukskriven och kommer inte jobba. 
Känns skönt men samtidigt väldigt tråkigt. Alla andra jobbar så jag kommer ha mycket ensam tid. Men kanske hinner ställa mig in mer mentalt på vad som komma skall.

Igår hade jag en orolig dag.t det Tyckte att jag kände henne väldigt lite mot vad jag brukar göra i magen. Men bm sa at nu börjar bli trångt så alla sparkar kommer bli mer och mer som knuffar istället. Igår kväll och inatt kom hon igång som vanligt igen, så kändes skönt. Hade annars åkt in idag på morgonnen för att se så att allt verkligen stod rätt till. Men nu är jag lugn igen.
 
Livet som orolig mamma har väl bara börjat, antar jag. 
0 kommentarer

barnmorskan

Allt gick som vanligt bra hos barnmorskan. Inbokad läkartid fick jag och det är redan på måndag! Skönt. Hon tyckte inte att jag skulle fortsätta jobba, så blir ev min sista vecka på jobbet den kommande veckan. Jävligt tråkigt.

Sitter just nu ensam hemma och bara tar det lugnt, som vanligt. Här går ingenting i övertempo längre he he.
Robin drog iväg för överraskningsgales för en kompis som fyller år.
Kul att han kommer iväg och träffar lit ekompisar tycker jag, det är han värd och borde göra oftare!
DOCK är jag lite smått irriterad över en sak, som jag även vart irriterad över förra helgen. Det är grejen med alkohol. Jag måste avstå från alkohol och tobak ( sjäölvklart inte ens ett svårt val om man är gravid.. )
och vi har haft en deal att även Robin ska hålla sig nykter från och med två veckor tillbaka. Största anledningen är väl at det ska vara rättvist, blir inte lika tråkigt för mig om vi är iväg på något om vi är nyktra tillsammans. Sen även att IFALL det skulle hända något, man vet aldrig om det blir några komplikationer med graviditeten eller som förlossningen mot all förmodan skulle sätta igång. Det är liksom bra om han är nykter då så han smidigt kan ta sig dit jag befinner mig.  Min barnmorska sa det att det är bra om vi packar bb-väskan inom snart framtid just för den anledningn att MAN VET ALDRIG.
Nu verkar det som att herr R har bestämt sig fr att dricka ändå. Vilket irriterar mig. Inte vad vi kom överrens om. Han får gärna gå på fest det gör mig inget, men måste man dricka bara därför? Bajskorv.
0 kommentarer