nervöst

Idag ska vi åka till huset och kolla hur köket blev. Dom är nog inte helt klara men dom skulle iallafall ha fått upp alla skåp tror jag, om jag lyssnade rätt på Robin.
E lite nervös över att det ska vara as fult. Men med tanke på hur det såg ut innan så kan det iallafall inte bli värre än vad det var då. Hoppas..
Min kompis ska få följa med och kolla tapeterna som är där nu. Om det går att måla över eller om det bästa är att riva slipa spackla o vad man nu gör. Även roligt att hon ska få se vart vi ska bo from nästa helg!
Ser ut som skit h'r hemma. Ingen av oss orkar städa, då vi endå ska flytta snart. Så det ligger små prylar överallt, det är dammigt och äckligt. Kan erkänna att så har de vart dom senaste veckorna. Robin är den som blir galen för han vill ha kliniskt rent i kök och  badrum, det är där jag frsöker städa och hålla undan så det är fräsht iallafall.
Sen blir det lätt dammigt och skitigt när man ska hålla på och packa och river ner saker från hyllor fönster garderober, damm på sakerna som man inte tänker på alla gånger att damma bort. Så det yr runt.
Sen har vi en gullig men jävligt jobbig liten katt som drar runt kattsand i hela lägenheten. Ska bli så jävla skönt att hon kommer kunna gå ute när vi har flyttat! Då kommer hon göra sina toalettbesök ute och nte lika mycket på lådorna inne, alltså inte sprätta sand överallt. Men först ska hon kastreras,  vill inte ha några kattungar och sen är hon en så liten katt så risken för komplikationer är större och det slipper vi gärna. Hon är go men jävligt jobbig just nu.
 
Klä på sig kanske innan finbesöket kommer.

 
0 kommentarer