it's a girl

Ultraljudet gick jätte bra. Allt såg fint ut och  vart bara flyttade två dagar, kändes skönt för då var det fortfarande samma vecka. Enda som var lite tråkigt var att hon, den lilla i magen, inte ville vända på sig. Hon låg snett med ryggen mot "skannern" eller vad det heter. Vi ska boka in ett extra ultraljud om en månad ca, så dom kan säga mer säkert att det är en tjej. Sen vill vi även få lite bättre bilder då dom vi fick i fredags var lite halvkassa.

Timmarna innan ultraljudet var fruktansvärt jobbiga. Jag grinade,städade,grinade lite till och så höll det på fram tills jag skulle åka. När vi väl var på sjukhuset var det ca 45 min kvar till våran tid. Så vi fikade lite men fick ändå ingen ro i kroppen. Väl inne på ultraljudet kände jag hur hela kroppen slappnade av när vi fick se henne på skärmen. där var hon. Boxades med armarna och med benen. Vårat lilla barn som hade ett fint hjärta och alla organen såg fina ut. Envis också då hon vägrade att vända på sig hur vi än gjorde, bådar inte gott hehe..
Såg nyblivna föräldrar gå runt med sina små och bebisar som skrek från olika rum.

"Snart är vi också där" tänkte vi nog båda två. Halva tiden har gått snart och det känns helt overkligt. Att bli föräldrar, trodde aldrig jag skulle få uppleva en riktig graviditet. MEN nu är vi här utan att ens haft tanke på det just nu. Häftigt.
Längtar tills jag kan känna lilla M sparka och härja runt därinne ordentligt.

Lilla barn vi ska göra allt och lite till för dig.
0 kommentarer