Svullet

svullna och ömma fötter. fruktansvärt jobbigt. Har ganska ont i bäckenet med, så ska ägna resten av kvällen i sängen/soffan. 
Vi har snurrat runt på Gränby och robin har köpt en massa fint till lilla I. Så roligt att se när han går runt och tittar och väljer massa gulliga plagg. Nu har vå några få i strl 50 och sen mera i strl 56. Framöver blir det bara större strl för kommer nog inte hinna använda allt annars, fast får vi en liten bebis så kommer vi behöva mer i 50. Har hört att 50/56 är det som oftast behövs första veckorna. Får hoppas att allt hinner användas,vore så tråkigt annars.
 
idag är en mindre bra dag då kroppen inte alls verkar vara på topp. Surt men imorgon kanske det känns bättre.
 
igår var min bästa vän över en stund, vi åt pizza och surrade lite. Kändes så roligt att träffa henne och gick och la mig nöjd igår.
hon ska även vara gudmor till min dotter! Känns häftigt, hon kommer bli världens bästa gudmor det är jag övertygad om. Jag och Robin har kommit överens om att gudföräldrarns ska få varsitt smycke av oss, som ett fint minne man kan bära med sig och inte "bara en tråkig bibel" som gudföräldrarna brukar få, jag vill att dom ska få något mer personligt också.
 
 
Food time.
 
1 kommentar
Jenny

❤️