Flyttkaos och misslyckande

bor för tillfället i ett flyttkaos. Så skönt att i äntligen flyttat men kommer ta en stund till innan vi är helt i ordning med allt. Kläderna ligger fortfarande i säckar, robin håller på att målartvå rum, vi har lådor som inte är upp packade, men gör inte så mycket.. Vi får ta den tid vi behöver.
 
går in i vecka 29 på fredag, då är det bara nio veckor kvar tills hon där inne kan komma. Men, kan även dröja upp till 12-13 veckor. Vi får se men hoppas hon kommer om nio.
 
ett stort misslyckande är att jag inte klarar att cykla till jobbet. Hade liksom räknat med det, är bara 4km dit men fyfan vad ont jag fick och fyfan vad jobbigt det var.  När jag tänker efter är det inte så konstigt egentligen, räknas numera som höggravid och då ska man ta det lugnt och vila. Men jag vill ju jobba. 
Nu kommer iallafall Robin köra mig till jobbet när han åker till tåget sen åker jag med honom hem. What to do.
 
Helt sjukt att jag har en riktig människa i min mage. Hon är liksom påväg att bli färdig Snart. Kändes nyss som det där chockade plusset dök upp på Stickan. Herregud.
 
0 kommentarer

.

vi har en riktig svacka här hemma. Min magsjuka verkar ha Övergått till en förjävlig förkylning istället. vet inte om jag kanske börjat få öroninflammation också, mina öron gör så jävla ont att jag inte vet vart jag ska ta vägen. 
Stackars robin har legat deckad hela dagen. Han är helt vit i ansiktet. Tycker det är skit jobbigt när han är sjuk för inbillar mig alltid att det ska vars något livsfarligt. Bådar gott inför mammalivet, hönsmami..
lillan i magen lever om lite då ovh då, så allt verkar stå bra till med henne SKÖNT.
min mamma kom förbi med alvedon och nässpray, känns lite bättre men öronen gör ont fortfarande. Hade tänkt åka toll min kompis ikväll men det var bara att glömma.. Så jävla sugit.
vi vet inte ännu om vi kommer kunna flytta i helgen, men vi hoppas på det. Skulle vara skönt att ha det gjort så vi kan boa in oss ordentligt. Skulle ha tvättat upp alt och börjat packa typ igår. Men har inte blivit något av det. Kanske hinner tvätta imorgon ( läs orkar ) eller fredag. I värsta fall får vi bara tvätta allt när vi fly.ttar men vore jävligt skönt att slippa det faktiskt.
 
ska dricka lite Cola nu och tycka synd om mig själv. Jävla skit vecka.
0 kommentarer

En påse skit

som rubriken lyder så känner jag mig just nu. Har ätit en torr macka sen igår. Allt kommer upp innan det ens hunnit komma ner känns det som. barnmorskan sa åt mig att försöka göra så lite som möjligt, vila Vila och vila. Så jävla dålig timing på att bli sjuk nu! Pratade med chefen och tydligen två andra på jobbet som också är hemma och kräks. så det går väl något roligt där just nu. Blä.
känner mig stressad för all planering har gåTT åt helvete. Skulle packat igår tvättat upp allt idag och packat lite till.
men bara av att gå från sängen till toaletten känns som tio gympass. Svettas som en ko.
stackars mig. Igen.
0 kommentarer